1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Teneffüs Park’ta kar fırtınası!

Antalya’nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park’ta, yeni yıl öncesi başlayan kar yağışı devam ediyor. Cumartesi günü parka akın eden çocuklar, açık hava tiyatrosunda yağdırılan bembeyaz yapay karın altında eğlenip kahkahalar atarken aileleri de çocuklarının mutlu anlarını cep telefonlarıyla kaydetti.

Teneffüs Park’ta kar fırtınası!
Muratpaşa Belediyesi ve iştiraki şirket Falez AŞ’nin Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, geçen yıl 18 Kasım’da girdiği kısa süreli bakım onarım çalışmalarının ardından kapılarını Aralık’ta yeniden açtı. Yeni yıla yepyeni atölyeler, oyun alanlarıyla giren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çocuklara hediyesi Teneffüs Park, 2020’yi de muhteşem bir kar partisiyle karşıladı.

Çocuklar için eğlence ve oyunla birlikte farklı sanatsal aktivitelerle tanışabileceği, merak ve keşfetme duygularını derinleştiren bir özgürlük alanı olan Teneffüs Park’ta, bu cumartesi de dolu dolu geçti.
 Parka aileleriyle birlikte yüzlerce çocuk akın etti. Blok oyuncak dünyasından yeni kurulan trafik parka, en yükseğe ulaşmak için birbirleriyle yarıştığı zıp zıpa ve balon oyun parkına çocuklar Teneffüs Park’ın birbirinden renkli oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Öğle saatlerinde mini discoyla başlayan sahne yarışmaları, kum boyama atölyesi ve survivor yarışmalarıyla devam eden etkinlikler ise açık hava tiyatrosunda çocukların üzerine lapa lapa düşen kar yağışıyla sona erdi. Çocuklar, bembeyaz karın altında eğlenip kahkahalar atarken onları izleyen aileler de çocuklarının mutlu anlarını cep telefonlarıyla kaydetmeyi ihmal etmedi.

2 yaşındaki kızıyla Cumartesi günü Teneffüs Park’ta geçiren inşaat mühendisi Mustafa Tuna, kızın 9 aylıkken yürümeye başladığı ve o gün bugündür Teneffüs Park’a geldiklerini anlattı. Tuna, “Teneffüs Park çok büyük bir alan. Burada aradığımız her şey var. Her şeyin bir arada olduğu ve çocukla rahat edeceğiniz bir alan Antalya’da başka bir yerde yok. Açık alanda, çocuk burada güney de alıyor, temiz hava da alıyor. Aradığımız her şey var” diye konuştu.

Antalya’nın tek açık hava dünyası Teneffüs Park’ta etkinlikler kış mevsimi boyunca her hafta sonu devam edecek. Sadece çocuklar için 10 TL giriş ücreti bulunan Teneffüs Park’ın okul grupları için bilim atölyesi, ahşap boyama atölyesi gibi farklı içeriklerle hazırlanan paketleri bulunuyor.

Tarih: 14-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum