1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Terör yuvalarına operasyon düzenlendi.

Irak’ın kuzeyine, önceden belirlenen terörist gruplarına “Pençe-Kartal” operasyonu düzenlendi. Operasyonda 81 hedefin imha edildiği açıklandı.

Terör yuvalarına operasyon düzenlendi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyinde teröristlerin üs bölgesi olarak kullandığı Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk’a “Pençe-Kartal” operasyon gerçekleştirildi.  Operasyon neticesinde önceden belirlenen 81 hedefin tam isabetle vurulduğu açıklandı. Twitter hesabından “Pençe-Kartal Operasyonu ile ülkemizi, milletimizi ve hudut güvenliğimizi tehdit eden teröristlere ait barınak, sığınak ve mağaralardan oluşan 81 hedef imha edilmiştir. Uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.” Açıklamasını yapan Milli Savunma Bakanlığı ayrıca bölgede bulunan sivillerin can ve mallarına azami oranda dikkat edildiğinin altını çizdi.

BAKAN PİLOTLARI TEBRİK ETTİ

Gerçekleşen operasyona, üslerden kalkış yapan savaş uçaklarının yanı sıra, İHA’lar, HİK ve tanker uçaklar da katıldı. Savunma Bakanı Akar, operasyondan sonra, telsize bağlanarak pilotları tebrik etti.

Tarih: 15-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum