1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TFF'den red kararı geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Antalyaspor ve diğer 8 kulübün yeni yabancı sınırının kaldırılması konusundaki talebini reddetti.

TFF'den red kararı geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu yeni yabancı sınırlarının kaldırılması ile ilgili aralarında Antalyaspor'un da olduğu Süper Lig'ten 9 kulübün talebine itiraz kararı verdiğini açıkladı.

İşte TFF'nin resmi internet sitesinden Bahsine yapılan o açıklama:

TFF Tahkim Kurulu 24 Temmuz 2020 günlü (34) sayılı olağanüstü toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır. (*)

E.2020/175- K.2020/175

Antalya Spor Faaliyetleri Tic. San. A.Ş.’nin TFF Yönetim Kurulu’nun 08.07.2020 tarihli 40 sayılı toplantısında “Süper Lig’de Yabancı Futbolcu ve Oyuncu Uygunlukları” ile ilgili kararına karşı başvurusu incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından; Antalya Spor Faaliyetleri Tic. San. A.Ş.’nin itirazının reddine, oybirliği ile

Karar verilmiştir.

TFF Tahkim Kurulu

(*) İşbu karar sonuçları şekli düzeltmelere tabi olabilir.

Yeni yabancı sınırlarının kaldırılması için talepte bulunan diğer kulüpler ise Galatasaray, Başakşehir, Kasımpaşa, Sivasspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Göztepe ve Alanyaspor şeklindeydi.

Tarih: 25-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum