1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TÜRAB Genç Girişimciler Birliği faaliyetlerine başladı.

Kuruluşunu gerçekleştirdiği kısa süre içerisinde sektöre dair oluşturduğu 10 proje ile adından söz ettiren Tüm Reklamcı ve Ajanslar Birliği Derneği (TÜRAB), dernek projelerinin yanı sıra sektörel projelerini de hızlandırmak, aynı zamanda reklam sektöründeki girişimci gençleri bir araya getirmek için "TÜRAB Genç Girişimciler Birliği'ni hayata geçirdi.

TÜRAB Genç Girişimciler Birliği faaliyetlerine başladı.

Reklam firmaları, ajanslar, organizasyon firmaları, dijital baskı ve matbaa grubunu bir araya getirmeyi hedefleyen Tüm Reklamcı ve Ajanslar Birliği Derneği (TÜRAB), oluşturulan Yüksek İstişare Birliği ve Kadın Girişimciler Birliği'nden sonra Genç Girişimciler Birliği'ni de faaliyete geçirdi.



REKLAMCILIĞA GENÇ GİRİŞİMCİLER
Reklam, ajans, organizasyon, dijital baskı ve matbaa grubunda faaliyet gösteren firmaların bir bölümünü genç girişimciler kurup işletirken, büyük bölümü ise baba mesleğini geleceğe taşımak için firmalarında sorumluluk alıyor. TÜRAB ise bu gençleri dernek çatısı altındaki birlik oluşumuna dahil ederken, bir yandan da gençlerin mesleğe özenmesi için projeler üretiyor.



İLK BULUŞMA, İLK ÇALIŞMA
Elmalı Reklam - Eyyüp Gedikoğlu, Metin Ofset - Beytullah Metin, Reksan Reklam - Mehmet Nuri Saltoğlu, Tuğram Reklam - Hacı Halil Baygeldi, Mevlana Reklam - Ali Nafiz Küpeli'den oluşan TÜRAB Genç Girişimciler Birliği ilk buluşmasını TÜRAB Dernek merkezinde gerçekleştirdi. Toplantıya TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Başkan Yardımcısı Murat Seyirci’nin yanı sıra, dernek üyesi Olga Eser de katıldı. Genç fikirlerin masaya yatırıldığı toplantıda, sektördeki girişimci gençlerin tespiti, birliğe dahil edilmesi, belirli aralıklarla bir araya gelmesi, sektörel ve kişisel projeler geliştirilmesi konusunda neler yapılabileceği konuşuldu, yol haritası belirlendi.



REKLAM CAMİASINA GENÇLİK AŞISI
Gençlerin sektöre ilgi duyması, sektörün saygınlığının artırılması gibi pek çok konunun masaya yatırıldığı toplantıda özellikle TÜRAB projelerinin hayata geçirilmesinde gençlerin aktif olarak rol alması görüşü benimsendi. Genç Girişimciler Birliği'nin oluşturacağı projelere finansman ve lojistik destek kararı da alınırken, TÜRAB Akademi ve TÜRAB'ın tüm sektöre ulaşacak şekilde kurumsal tanıtımı ile ilgili notlar alındı. Kısa süre içerisinde oluşturulacak yol haritası ile yeni planlamalar yapıldı.



KURULUŞ ÇALIŞMALARI TAMAMLAMDI
TÜRAB'ın çatısı altında tamamlanan oluşumlarla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Salim Güneş "Önce Yüksek İstişare Birliği, sonrasında Girişimci Kadınlar Birliği ve şimdi de Genç Girişimciler Birliği ile TÜRAB'ın sektör adına sağlam bir alt yapısı oldu. Derneğimiz sektörün tecrübeli duayenlerinden fikir alacak, kadın girişimcilerin hünerleri ile projelere farklı bir bakış açısı getirecek, gençlerin enerjisi ile hedefe gidiş daha da hızlanacak" dedi. Kısa süre içerisinde gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Güneş, TÜRAB Akademi ile ilgili de büyük yol kat ettiklerini müjdeledi.

Tarih: 20-07-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum