1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Türk Basketbolunun Kalbi Antalya’da Attı

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol İl Temsilcileri, 7-9 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Türk Basketbolunun Kalbi Antalya’da Attı

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol İl Temsilcileri,  7-9 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Geliştirme Direktörü Fırat Eser, Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan SUNTER , Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner YASAK ve 81 şehirden gelen Basketbol İl Temsilcileri katıldı.


Toplantıda konuşan Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner YASAK “Türkiye Basketbol İl Temsilcileri toplantısının bizim ev sahipliğimizde Antalya’da olması gurur verici. Bu toplantının çok verimli geçmesi adına elimizden gelen tüm destekleri veriyoruz. İllerimizdeki Alt Yapı Yerel Lig Faaliyetlerimizde basketbolu daha da geliştirmek için neler yapabileceğimizi, TBF Organizasyonları, Sicil Lisans,İl Temsilcileri Yönergeleri, Üst Klasmanlara Hakem yetiştirmek ve daha birçok konularda bilgi alış verişi yapıldı.

Tüm illerden gelen Basketbol İl Temsilcilerimize teşekkür ederim. Antalya Basketbolune vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Valimiz Munir KARALOĞLU’na, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın  Prof.Dr.Burhanettin HACICAFEROĞLU’na, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hideyat TÜRKOĞLU’na, Toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Geliştirme Direktörü Fırat Eser ve ekibine, Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan SUNTER ve ekibine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.


Toplantı tüm il temsilcilerin katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tarih: 12-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum