1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de!

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun(TMF) 2022 yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışları Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla Odabaşı Mahallesi’ndeki Kepez Drag Pisti’nde başladı.

Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de!

Kepez Belediyesi’nin motor sporlarına kazandırdığı Akdeniz Bölgesi’nin tek drag pisti Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2022 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 1. Ayak Yarışları Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla Odabaşı Mahallesi’ndeki Kepez Drag Pisti’nde başladı. Konya, Mersin, Antalya, Ankara, İstanbul, Bursa, Manisa, Adana, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Aydın gibi Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda hız tutkunun katıldığı yarışlar, binlerce yarış severi Kepez’de bir araya getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de hız tutkunlarının heyecanına ortak oldu.

Başkan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ile beraber yarışları izledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sporcuların yanına giderek, başarı dileklerini iletti. Günboyu devam edecek olan yarışlarda;  402 metre uzunluğundaki pistteki varış sürelerine göre Süper Street, Pro Street, Street2, Street750, Street600, Standart1, Standart2, Pro300 ve Kadınlar kategorileri ile sonuçları belirlenecek. Organizasyonda, farklı illerden katılan 58’i erkek, 6’sı kadın olmak üzere 64 sporcu kıyasıya mücadele ediyor. 21 Mayıs Cumartesi günü sıralama ile başlayan yarışlar bugün yerini heyecanlı anlara bıraktı. Derece yarışları  saat 18.00'da ödül töreni ile son bulacak.

Tarih: 23-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum