1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tütüncü, “Türkiye güçlü bir ülke”

Aksu Belediyesi’nin mahalle buluşmasında konuşan ve Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğuna değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Türkiye’nin bu gücü devam ettiği sürece Aksu’da, Antalya’nın diğer ilçeleri de, Antalya Büyükşehir de, Türkiye’nin bütün belediyeleri de çok daha güzel şehircilik hizmetleri görecek.” dedi.

Tütüncü, “Türkiye güçlü bir ülke”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediyesi’nin mahalle buluşmasına katıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in ev sahipliğinde Çamköy Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Şahin’in mahalle toplantıları ile belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürdüğünü söyledi. Komşu ilçenin belediye başkanı olarak, Aksu da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Tütüncü, “Aksu Belediye Başkanımızı mahalle mahalle yapmış olduğu bu örnek çalışmasından dolayı canı gönülden kutluyorum. Aksu’nun bütün mahallelerinde bu toplantıları yaptı, tamamladı. Bu hizmetle aslında vatandaşın ayağına belediyeyi göçtürdü. Zaten nasıl güzel hizmetler ettiğini sizler biliyorsunuz. Bir siyasetçinin en güzel takdir edildiği yer seçim sandığıdır. Belediye başkanımızda Allah’ın izniyle bu seçimlerden iki dönemdir alnının akıyla çıktı. Bundan sonraki dönemlerinde de başarılar diliyorum. Çok daha güzel hizmetler yapacağına da yürekten inanıyorum. Belediye başkanları sahnenin önündedir, ama arkada kocaman bir mutfak vardır. Bence alkışlanması gereken esas o mutfakta alın teri akıtan, akıl teri akıtanlardır. Aksu’yu Aksu yapan başta belediye başkanımıza ve onun birbirinden değerli ekibine, teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

“Türkiye güçlü bir ülke haline geldi.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü,  “Türkiye’nin bu gücü devam ettiği sürece, Türkiye lider ülke olma vasfını en güzel şekilde sürdürdüğü sürece inanıyorum ki; Aksu’da, Antalya’nın diğer ilçeleri de, Antalya Büyükşehir de, Türkiye’nin bütün belediyeleri de çok daha güzel şehircilik hizmetleri görecek. 2023’teki bu dönemeci de Türkiye yüzünün akıyla dönecek.” dedi.  

Tarih: 17-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum