1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tütüncü: Yaraları birlikte saracağız!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesini ziyaret etti. Başkan Tütüncü, “Bu zor günleri birlikte aşacağız, yaraları birlikte saracağız” dedi.

Tütüncü: Yaraları birlikte saracağız!

Antalya’da sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya başlandı.  Sel felaketinin yaşandığı Kumluca ve Finike de, temizlik çalışmaları devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın da bulunduğu heyet, bölgede incelemelerde bulundu. Sel felaketinin yaşandığı bölgedeki esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi, geçmiş olsun dilekleri iletildi.  

KEPEZ BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE
Kepez Belediyesi de, her zaman olduğu gibi bu doğal afette de hemşerilerinin yardımına koştu. Bir gece önce sel felaketinin yaşandığı Kumluca’ya Kepez Belediyesi ekiplerini sevk eden Başkan Hakan Tütüncü, ardından bürokratlarıyla bölgeye gitti. Sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi devletimizin bu felakette de vatandaşının yanı başında olduğunu ve bu yaralarında birlikte sarılacağını söyledi.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Kumluca’daki afetin haberini alır almaz belediye ekiplerini bölgeye gönderdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Buradaki çalışmalara destek vermesi bakımından Kepez Belediyesi olarak biz her zaman afetlerin olduğu her yere ilk yetişen ekiplerden biriyiz. Ve böylesi günlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara omuz verip, hemşerilerimizin yaralarının sarılması gerektiğini düşünüyoruz. Birlik ve beraberlik ruhumuzla ve dayanışma anlayışımızla bu zor günleri de aşacağız. Kepez Belediyesi ekipleri, bölgede çamurun ortadan kaldırılması, yolların temizlenmesi konusunda bu çalışma döneminde de üstün bir gayreti gösterecek. Çok hatırı sayılır bir ekiple, güzel işler çıkaran çalışma anlayışıyla arkadaşlarımız burada üstün bir gayretle çalışacaklar. Ve yaralar sarılana kadar Kumluca halkıyla, sevgili hemşerilerimizle birlikte olacağız. İhtiyaç duyulması halinde Finike de, Demre de ekiplerimiz aynı şekilde çalışmalarını sürdürecekler. İfade edilmesi gereken en önemli şey şu; Bugünler birlik ve beraberlik günleri..  Tabi bu afette can kaybının olmaması da en büyük tesellimiz. İnşallah diğer problemleri de el birliğiyle çözeceğiz, yaraları birlikte beraberce saracağız.” dedi.  

Tarih: 13-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum