1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Üçağız iskelesi hizmete açıldı

Bölgedeki denizcilerin yüzü güldü, yüzer iskele Kekova Üçağız bölgesinde hizmete açıldı!

Üçağız iskelesi hizmete açıldı

DTO (Deniz Ticaret Odası) tarafından temin edilen Yüzer iskele Kekova Üçağız bölgesinde hizmete açıldı.  Kekova Üçağız kooperatif üyelerinin kullanımına sunulan iskelenin açılışı dualar ile yapılırken kurban kesildi. İskele açılışı için yapılan törene Demre Kaymakamı Murat Uz, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ve DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü, Kekova Yatçılar Deneği Başkanı Durali Aliçavuşoğlu ile çok sayıda denizci katıldı.

DTO tarafından temin edilen Yüzer iskelenin montajı kısa sürede tamamlanarak Kekova Üçağız kooperatif üyelerinin kullanımına açıldı.  Açılışta yapılan konuşmalarda montajın kısa sürede tamamlanmasında çalışarak emek harcayan Kekova Yatçılar Derneği Başkanı Meclis üyesi Mehmet Aliçavuşoğlu’na ve tüm emeği geçenlere teşekkür edilerek, iskelenin tüm Kooperatif üyelerine ve tüm denizcilere hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

Kekova Yatçılar Kooperatifi Başkanı Kısa sürede iskelenin yaptırılmasından dolayı DTO Başkanı Tamer Kıran a ve DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin’e teşekkürlerini bildirdiler.  

DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamasında “Kısa sürede tamamlanan çalışma ile 16 adet yıkılan iskelenin yerine yeni yüzer duba bağlandı. Bu dubalar ocak ayından beri karada duyuyordu. Yerlerine tonozdandı. Elektrik su işlemleri yapıldı. Mevcut iskele almıyordu. Bundan sonra yeri olmayan 55 tekne yeni iskelemize bağlayacak. Kısa sürede bu çalışmayı tamlamamıza olanak veren ve her fırsatta denizcinin yanında olan DTO Başkanı sayın Tamer Kıran’a tüm denizcilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tarih: 21-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum