1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Veysel Sarı Antalyaspor’da

Antalyaspor, Veysel Sarı ile sözleşme imzaladı. Antalya Stadyumu basın toplantısı odasında gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay katıldı.

Veysel Sarı Antalyaspor’da
Altay, Fedor Kudryashov’dan sonra ikinci transferlerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Süper Lig’de kendisini kanıtlamış, önemli takımlarda forma giymiş bir oyuncuyu daha kadromuza dahil ederek savunmamızı üçlendirdik. Transfer çalışmalarımız devam edecek” dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Kendisini 1.5+1 yıl için Antalyaspor’a bağlayan sözleşmeye imza atan Veysel Sarı ise yeni bir başlangıç için hazır olduğunu söyledi. Süper Lig’de çok takım değiştirmediğini, Antalyaspor’un 4’üncü takımı olacağını kaydeden Veysel Sarı, “Transferimde emeği geçen başkanımız Ali Şafak Öztürk, Futbol Şube Sorumlumuz Aytaç Altay, Genel Menajerimiz Servet Çavuşoğlu ve hocamız Tamer Tuna ile menajerime çok teşekkür ediyorum.

Antalyaspor’un küme düşme hattında olmasına rağmen hak etmediği yerde bulunduğunu düşünüyorum ve birlik beraberlik içinde kısa zamanda buradan üst basamaklara tırmanacağımıza inanıyorum” dedi. Konuşmaların ardından resmi sözleşmeye basın önünde imza atan Veysel Sarı, 89 numaralı yeni formasını giyerek objektiflere poz verdi.

Tarih: 18-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum