1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi devam ediyor!

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yavuz Gürhan ve Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök Çalkaya 75. Yıl İlkokulu bahçesine kurulan portatif havuzda yüzme öğrenen öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle 81 ilde hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında Aksu’da 08-18 yaş arası yüzme öğrenmeye başladı. Yüzme kursuna giden öğrencilerle bir araya gelen Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yavuz Gürhan ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök portatif havuzda yüzme öğrenen öğrencilerle buluşarak, verilen eğitimle ilgili kurs hocalarından bilgiler aldı.

Kurslarda yüzme bilmeyen çocuklar öncelikle su ile tanıştırılıyor. Su ile tanışmanın ardından temel yüzme dersleri verilen öğrencilere yüzme öğretiliyor. Eğitimlerde Covid-19 tedbirleri uygulanıyor. Girişte her öğrencinin ateşi ölçülerek, elleri dezenfekte ediliyor. Havuza girme kuralları uygulanıyor ve her havuza girişte öğrencilerin ayakları dezenfekte ediliyor.

 

Tarih: 01-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum